Nova Planinska srečka

ZA OBNOVO SLOVENSKIH PLANINSKIH POTI IN KOČ

Planinska srečka je produkt partnerstva med Planinsko zvezo Slovenije, ki je največja športna zveza pri nas, in Športne loterije, ki je v skladu s poslanstvom družbe skozi pokroviteljstva največjih nacionalnih panožnih športnih zvez začela graditi partnerstvo s slovenskim športom.

Namen Planinske srečke kot del družbeno odgovornega delovanja je zbrati sredstva za obnovo slovenskih planinskih poti in koč.  V Sloveniji imamo 10.014 km planinskih poti in 178 planinskih koč, zavetišč in bivakov, ki potrebujejo stalno skrb in vzdrževanje. Zbrana sredstva bodo usmerjena v obnovo, hkrati pa želimo vzpodbuditi javnost k razmišljanju o pomenu naravne danosti Slovenije.

Planinsko srečko lahko kupite na vseh prodajnih mestih Športne loterije, na spletni strani
https://www.e-stave.com/Srecke/Default.aspx in v Planinski trgovini PZS. Cena srečke je 1 evro.

Deli:

Več novic

Slovenska ženska rokometna reprezentanca

Kvalifikacije za EP 2024

Pred žensko rokometno reprezentanco je 3. krog kvalifikacij, v četrtek, 29. februarja tako v Rdeči dvorani v Velenju gostijo Francijo. Po obeh uspešnih tekmah v prvih

Košarna, Slovenska reprezentanca. foto: alesfevzer.com

Kvalifikacije za Eurobasket 2025

Slovenska moška članska košarkarska reprezentanca je že na pripravah za uvodni tekmi kvalifikacij za EuroBasket 2025 na Obali. V Kopru #mojtim čakata v četrtek, 22. 2.

Ljubno 2024

Vikend 27. in 28. januarja, obeta pravo zimsko skakalno pravljico na Ljubnem ob Savinji, kjer se že dolgo odvija ljubezenska zgodba med prebivalci in smučarskimi skoki,