Športna loterija in Petrol s srečkami v podporo mladim smučarjem!

V sodelovanju s Petrolom in Smučarsko zvezo Slovenije začenjamo vseslovensko akcijo, kjer gre izkupiček od prodanih srečk v razvoj mladih smučarjev. K projektu Kupi srečko, furaj srečo smo povabili raperja Emkeja, ki je postal obraz akcije in bo celotno sezono ustvarjal smučarske rime.

Vsaka srečka Zmagujmo skupaj je lahko dobitna. Poleg denarnih dobitkov, se lahko s poslanim SMS sporočilom vključite v žrebanje blagovnih dobitkov. Srečko lahko kupite na vseh prodajnih mestih Petrola ali na naši spletni strani: https://www.e-stave.com/Srecke/Default.aspx . Cena srečke je 2 €.

Deli:

Več novic

Slovenska ženska rokometna reprezentanca

Kvalifikacije za EP 2024

Pred žensko rokometno reprezentanco je 3. krog kvalifikacij, v četrtek, 29. februarja tako v Rdeči dvorani v Velenju gostijo Francijo. Po obeh uspešnih tekmah v prvih

Košarna, Slovenska reprezentanca. foto: alesfevzer.com

Kvalifikacije za Eurobasket 2025

Slovenska moška članska košarkarska reprezentanca je že na pripravah za uvodni tekmi kvalifikacij za EuroBasket 2025 na Obali. V Kopru #mojtim čakata v četrtek, 22. 2.

Ljubno 2024

Vikend 27. in 28. januarja, obeta pravo zimsko skakalno pravljico na Ljubnem ob Savinji, kjer se že dolgo odvija ljubezenska zgodba med prebivalci in smučarskimi skoki,