Stavi na zdravje!

Obvestilo v povezavi z ukrepi za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2

V trenutnih razmerah je najpomembneje staviti na zdravje, zato je Športna loterija, v skladu z Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, do nadaljnjega ustavila delovanje terminalske mreže. Potrebno je zmanjšati zdravstveno tveganje, zato naj igralci uporabljajo spletno stran Športne loterije www.e-stave.com, kjer v prihajajočih dneh pripravljamo še več zabave z vodilno mislijo – pomembno je ostati doma.

Ukrepi, povezani z epidemijo virusa Covid-19, sicer močno vplivajo na ponudbo športnih dogodkov, kjer trenutno ni priljubljenih lig, ekip, športnikov in dogodkov, na katere običajno stavijo naši igralci. Igralci lahko tako izberejo svoje nove favorite ali pa se preizkusijo v zanimivih e-igrah in napovedovanju izida virtualnih športov. Športna loterija d.d. si vseeno prizadeva zagotoviti raznoliko ponudbo stav in iger, pri čemer še vedno spoštuje načeli odgovornega prirejanja in varnega igranja. Igralcem so sicer vse aktualne informacije na voljo na spletni strani Športne loterije www.e-stave.com pod zavihkom obvestila in na korporativni spletni strani, na kateri se nahajate, pod zavihkom Za igralce, obvestila.

Deli:

Več novic

Slovenska ženska rokometna reprezentanca

Kvalifikacije za EP 2024

Pred žensko rokometno reprezentanco je 3. krog kvalifikacij, v četrtek, 29. februarja tako v Rdeči dvorani v Velenju gostijo Francijo. Po obeh uspešnih tekmah v prvih

Košarna, Slovenska reprezentanca. foto: alesfevzer.com

Kvalifikacije za Eurobasket 2025

Slovenska moška članska košarkarska reprezentanca je že na pripravah za uvodni tekmi kvalifikacij za EuroBasket 2025 na Obali. V Kopru #mojtim čakata v četrtek, 22. 2.

Ljubno 2024

Vikend 27. in 28. januarja, obeta pravo zimsko skakalno pravljico na Ljubnem ob Savinji, kjer se že dolgo odvija ljubezenska zgodba med prebivalci in smučarskimi skoki,