Zagon terminalske mreže

Športna loterija d.d. je z dnem, 6. 5. 2020, ponovno zagnala terminalsko mrežo. Vključili smo vse terminale, gotovinske in negotovinske, našim partnerjem pa smo prepustili odločitev, na katerih prodajnih mestih bodo terminale vključili in katere – ob upoštevanju veljavnih uredb o obratovanju trgovin in omejitev, vezanih na velikost poslovnega prostora in omejitev števila kupcev.

Uporabnike terminalske mreže pozivamo, da se držijo navodil posameznih prodajnih mest. Tudi sama uporaba terminalov je vezana na upoštevanje naslednjih ukrepov:

  • ob terminalu naj bo največ en igralec,
  • zaslon terminala pred uporabo razkužite z dezinfekcijskimi robčki, ki so na voljo,
  • upoštevajte minimalno socialno razdaljo 1,5 m.

Na pravilno uporabo terminala vas bodo opozorile tudi ikone na in ob terminalu:

Naši partnerji ste napotke ob zagonu terminalske mreže prejeli po elektronski pošti, najdete pa jih tudi pod zavihkom Za prodajalce.

Želimo vam veliko varne zabave!

Športna loterija d.d.

Deli:

Več novic

Slovenska ženska rokometna reprezentanca

Kvalifikacije za EP 2024

Pred žensko rokometno reprezentanco je 3. krog kvalifikacij, v četrtek, 29. februarja tako v Rdeči dvorani v Velenju gostijo Francijo. Po obeh uspešnih tekmah v prvih

Košarna, Slovenska reprezentanca. foto: alesfevzer.com

Kvalifikacije za Eurobasket 2025

Slovenska moška članska košarkarska reprezentanca je že na pripravah za uvodni tekmi kvalifikacij za EuroBasket 2025 na Obali. V Kopru #mojtim čakata v četrtek, 22. 2.

Ljubno 2024

Vikend 27. in 28. januarja, obeta pravo zimsko skakalno pravljico na Ljubnem ob Savinji, kjer se že dolgo odvija ljubezenska zgodba med prebivalci in smučarskimi skoki,