FIS mladinsko svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju in U23 svetovno prvenstvo v teku na smučeh

FIS mladinsko svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju in U23 svetovno prvenstvo v teku na smučeh

V nedeljo 4. 2. 2024 ob 18. uri se z otvoritvijo v Kranjski Gori odpira FIS mladinsko svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju in U23 svetovno prvenstvo v teku na smučeh. Tekmovanja potekajo med 5. 2. in 11. 2., vstop na vsa prizorišča je prost in mladi tekmovalci bodo veseli vsakršne podpore, ob tem jim, kot ponosni podpornik športa in sponzor SZS, vsem želimo veliko sreče in tekmovalnih užitkov.

Deli:

Več novic

Slovenska ženska rokometna reprezentanca

Kvalifikacije za EP 2024

Pred žensko rokometno reprezentanco je 3. krog kvalifikacij, v četrtek, 29. februarja tako v Rdeči dvorani v Velenju gostijo Francijo. Po obeh uspešnih tekmah v prvih

Košarna, Slovenska reprezentanca. foto: alesfevzer.com

Kvalifikacije za Eurobasket 2025

Slovenska moška članska košarkarska reprezentanca je že na pripravah za uvodni tekmi kvalifikacij za EuroBasket 2025 na Obali. V Kopru #mojtim čakata v četrtek, 22. 2.

Ljubno 2024

Vikend 27. in 28. januarja, obeta pravo zimsko skakalno pravljico na Ljubnem ob Savinji, kjer se že dolgo odvija ljubezenska zgodba med prebivalci in smučarskimi skoki,

Mladinske olimpijske igre 2024

Med 19. januarjem in 1. februarjem bojo v Gangwonu, Južna Koreja, potekale Mladinske olimpijske igre 2024, ki so največji mednarodni športni dogodek za mlade med 16.