Športna loterija na sejmu ICE London

Vsako leto se na sejmu ICE London zberejo številni ponudniki igralniških rešitev – letošnji ICE London 2020 je največji s 633 razstavljavci in na 49,500 na kvadratnih metrih. Med njimi je Športna loterija, ki na sejmu predstavlja svoj širok portfelj elektronskih iger. Športna loterija je svoje e-igre prvotno razvila za slovenski trg, vendar so zaradi prilagodljivosti in visoke stopnje vključenosti igralcev zanimive tudi za tuje ponudnike igralniških storitev. Športna loterija vsako leto predstavi približno pet novih e-iger, trenutno pa je potencialnim partnerjem na voljo 15 e-iger v najnovejši tehnologiji.

Razstavni prostor, ki si ga Športna loterija deli s svojim strateškim partnerjem Nsoftom, je atraktiven in dobro obiskan. Obiskovalci lahko e-igre preizkusijo na vseh napravah, mobilnem telefonu, osebnem računalniku in tabličnem računalniku.

Sejem ICE London traja do 6. februarja, poleg Športne loterije se ga udeležuje 600+ strokovnjakov za igralniške rešitve in 36,000+ strokovnjakov za igre na srečo.

Deli:

Več novic

Poslovna konferenca Portorož

Poslovna konferenca Portorož 2023

Poslovna konferenca Portorož 14. novembra 2023 odpira svoja vrata. Konferenca ponuja priložnost poslušati kar 20 domačih in tujih govorcev, z njimi, kolegi gospodarstveniki in ostalo poslovno

Teden slovenskega športa #BEACTIVE

Ob evropskem tednu športa od 23. do 30. septembra se kot ponosni in dolgoletni podpornik slovenskega športa pridružujemo pobudi za spodbujanje športa in gibalne aktivnosti, vse