Po zimskem oddihu se vrača 1. SNL

S tekmo Triglav:Rudar se bo v soboto po dvomesečnem premoru nadaljevalo državno nogometno prvenstvo. Vselej zanimivo in razburljivo, predvsem pa zelo izenačeno. V središču začetka spomladanskega dela sezone pa bo seveda večni derbi, ki ga gosti Ljudski vrt.

Športna loterija je uradni partner 1. SNL in prvoligaškemu dogajanju posveti veliko svojih aktivnosti. Tako lahko to tekmovanje vedno najdete v izpostavljeni bonus ponudbi, ki igralcem omogoča višje kvote.

Ob vrnitvi 1.SNL, prestižne Lige prvakov in razburljive Evropske lige, ob najmočnejših evropskih ligah, smo za vas pripravili tudi nove privlačne stavne možnosti: kombinacije Redni + Vsota 2,5 gola na tekmo, Redni + Obe ekipi data gol, Obe ekipi data gol + Vsota 2,5 gola na tekmo.

Deli:

Več novic

Slovenska ženska rokometna reprezentanca

Kvalifikacije za EP 2024

Pred žensko rokometno reprezentanco je 3. krog kvalifikacij, v četrtek, 29. februarja tako v Rdeči dvorani v Velenju gostijo Francijo. Po obeh uspešnih tekmah v prvih

Košarna, Slovenska reprezentanca. foto: alesfevzer.com

Kvalifikacije za Eurobasket 2025

Slovenska moška članska košarkarska reprezentanca je že na pripravah za uvodni tekmi kvalifikacij za EuroBasket 2025 na Obali. V Kopru #mojtim čakata v četrtek, 22. 2.

Ljubno 2024

Vikend 27. in 28. januarja, obeta pravo zimsko skakalno pravljico na Ljubnem ob Savinji, kjer se že dolgo odvija ljubezenska zgodba med prebivalci in smučarskimi skoki,